Login voor leden
IMG_3090_1.jpg

Gezocht

TOBO zoekt nieuwe mensen!

TOBO is een Toneelgroep die al ruim 70 jaar bestaat. We doen ons uiterste best om amateurtheater op een hoog niveau te brengen. We spelen comedy, drama en thrillers. Twee keer per jaar verzorgen we een serie avondvullende voorstellingen.

Gezocht: Kappers en grimeurs

Wij zijn met spoed op zoek naar iemand die ons grimeteam wil versterken! Zit of zat jij in het kappersvak en vind je het leuk om je uit te leven op kapsels die je in je eigen salon nooit mag maken? Helemaal mooi is het, als je ook ervaring hebt met theatergrime, maar dat is niet noodzakelijk.

De bedoeling is dat je ons ondersteunt op de avonden van de voorstellingen, plus de generale repetitie. Vooraf bespreek je met de regisseur hoe een en ander eruit moet zien. 

Gezocht: Technici en decorbouwers

Toneelgroep TOBO is op zoek naar lichttechnici. De bedoeling is dat je in overleg met de regisseur een lichtplan maakt, deze uitvoert en tijdens de voorstellingen achter de knoppen zit. 

Daarnaast zoeken we mensen die creatief en handig zijn en die ons kunnen ondersteunen bij het maken van decors. 

Acteurs en actrices

Voor de komende voorstellingen zijn we op zoek naar enthousiaste acteurs en actrices. Mannen en jonge mensen tot 40 jaar zijn extra welkom (want die zijn op dit moment een beetje ondervertegenwoordigd binnen de spelersgroep). Lid zijn van TOBO betekent dat je niet alleen speelt, maar ook dat je regelmatig voorstellingen ondersteunt achter de schermen.

We repeteren op de maandagavond van 19.30 tot 23.00 uur. Als je interesse hebt, meld je dan per mail. Wij nodigen je dan uit om een repetitie bij te wonen.

DSC00388.jpg