In de sterren

Tussen de happen door, van Alan Ayckbourn. Een wel zeer originele theatrale setting, waarbinnen 2 echtparen centraal staan, en een ober een bijzonder cruciale rol speelt.

Typisch Aernoud, van Robbert Jan Proos. Een ontmoeting tussen de ouders van twee jonge mensen, die elkaar nog niet zo lang kennen, maar snel tot een huwelijk hebben besloten. Excellente wijnen trouwens, worden bij deze kennismaking geschonken!

Welwezen, van Peter van Straaten.Wat te doen, als het je op eigen kracht maar steeds niet lukt om gelukkig te worden ...? Zou het een goed idee zijn, om daarvoor de hulpverlening in te schakelen? Is geluk een product, is het te koop?

In de sterren, van Ko Bosch. Een bankje in een park. Twee dames, twee honden. Wist u dat honden ook een sterrenbeeld hebben? Ja, kun je zo laten natrekken. Zo leerzaam in de wereld van aura's, klankschalen en dat soort sferen....

4 Eenakters, totaal verschillend van stijl en karakter.Hebben ze iets gemeen? Ja, toch wel....dat ze bevolkt worden door personages, die misschien wel iets te veel met zichzelf bezig zijn. Zeg maar gerust: egocentrisch. Vandaar de titel: Laten we Welwezen.

Terug naar overzicht